НАСТАВАК САРАДЊЕ СА FITPASS-om

Обавештавамо Вас да је Синдикат уговорио FITPASS чланарине које могу користити чланови синдиката Транспортгас Србија доо и њихови чланови породица почевши од 1 априла 2024. године. Цена месечне чланарине износи 2.500,00 динара и омогућава 30/31 улаазак током месеца једном дневно уз могућност коришћења свих Фитпасс спортских објеката сваког дана, у свим градовима Србије у којима Фитпасс послује.

Пријаве су могуће до 22-ог у месецу за наредни месец на мејл sindikat@transportgas-srbija.com. Приликом пријаве потребно је навести име и презиме, контакт телефон и е-маил адресу запосленог/члана породице.

Поред пријаве неопходно је извршити уплату чланарине на жиро рачун Синдикалне организације „Транспортгас Србија“ доо Булевар Ослобођења 5, Нови Сад: 160 – 921177 – 75 са сврхом уплате „чланарина Фитпасс за ___месец 2024“. Због евидентирања уплате чланарине неопходно је да уплату изврши свако за себе. Чланарину је неопходно извршити до 22-ог у месецу за наредни месец.

ПРИМЕР ПОПУЊЕНЕ УПЛАТНИЦЕ ЗА ФИТПАС ЧЛАНАРИНУ

Само уплата чланарине Вам гарантује активацију чланарине за наредни месец. Пријаве и уплате су искључиво до 22-ог у месецу за наредни месец. На пример: пријавом до 22-ог марта омогућавате себи чланарину од 1 априла. Уколико се пријавите и уплатите након тог датума биће могућа активација чланарине тек за мај месец.

Чланарине се не продужавају аутоматски већ је потребно извршити најаву и уплату за сваки наредни месец.  Постоји могућност уплате више месеци одједном који би сте користили у континуитету са тим да је потребно нагласити на који се тачно период односи.

Више детаља о понуди можете пронаћи ОВДЕ.