ОДМОР

Синдикат је склопио Споразум о пословној сарадњи са Синдикатом Транснафте за 2024 годину и закупио термине у апартманима на:

  • Златибору, апартман Б03 ( дн. боравак, кухиња, спаваћа соба и купатило) површине 51 м2 ( Миладина Пећинара 94б, Калман зграде у непосредној близини центра) за одмор, опоравак и рекреацију запослених (чланова синдиката) у седмодневним сменама уз плаћање накнаде путем административне забране на десет полумесечних рата. Апартман је опремљен неопходним стварима за пријатан боравак. Висина накнаде за коришћење коју ће запослени плаћати износи 15.000,00 динара.
  • Врњачкој Бањи, апартман 324 ( дн. боравак, кухиња, спаваћа соба и купатило) површине 51м2 (Хотел Пегаз, Милоша Обилића 25) за одмор, опоравак и рекреацију запослених (чланова синдиката) у седмодневним сменама уз плаћање накнаде путем административне забране на десет полумесечних рата. Апартман је опремљен неопходним стварима за пријатан боравак. Висина накнаде за коришћење коју ће запослени плаћати износи 15.000,00 динара.

Смене су суботом. Улазак у апартман је после 13 часова, а напуштање апартмана је до 11 часова.

Све информације, пријаве као и слике апартмана могу се добити у канцеларији синдиката у Новом Саду, Срђан Миљић 0648883974.

Слободне смене:

Златибор – Смена
Врњачка Бања – Смена

Слике апартман Златибор

Слике апартман Врњачка Бања